Over mij
119
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-119,qode-social-login-1.1.1,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Carolien Westermann

Over mij

Al sinds dat ik een potlood kan vasthouden was tekenen mijn manier om te reflecteren op de buitenwereld en te integreren wat ik meemaakte.

Zonder deze vorm van zelfreflectie had ik het in mijn jonge jaren een stuk moeilijker gehad. Tijdens het werkproces vind ik mijn Stem. Een stem die tijdens het proces tegen mij spreekt door middel van beelden. Het is niet de luide stem van het hoofd, het hoofd dat rationeel denkt en vol zit met overtuigingen. Nee het is een liefdevolle stem die spreekt wanneer je in stilte bent of in dit geval..in Flow.

 

Wanneer ik verbeeld wat er in mij speelt kan ik deze stukken transformeren. Denk hierbij aan een thema waar je geen raad mee weet, een onbestemd gevoel, een blokkade of een intense emotie die doorvoeld mag worden. Wat zich van binnen afspeelt mag zich naar buiten manifesteren, en wanneer het zichtbaar wordt ontstaat er beweging. Metaforisch gezien kan deze beweging gezien worden als het openen van een sluis. De innerlijke vraagstukken of processen stromen via het materiaal naar buiten en creëren hierdoor gevoelens van vrijheid en helderheid. Een fijn pluspunt hierbij is dat door de jaren heen er een beeldend dagboek ontstaat. Een bijzondere en intieme kijk in jouw leven.

Na jaren ervaring, ontwikkeling en de opleidingen die ik heb gevolgd, bewandel ik het beeldende pad niet meer alleen en is het mijn missie om dit proces te delen met anderen.

Ik doe dit door middel van Beeldend coachen (1 op 1 sessies) en het hosten van creërend verbindende dagdelen waarbij we in groepsvorm werken.